Sensitivity
Dansk ⌄
← Vejledninger til beskyttelse af personlige oplysninger om fotos

Sletter jeg et iPhone-billede fra iCloud, hvis jeg sletter det?

Ja, når iCloud Fotos er aktiveret. Biblioteket er synkroniseret, så sletning er en ændring af biblioteket snarere end en oprydning af kun enheden.

Af Dmytro PolianskyiUdgivet Opdateret Udgivet af udvikleren af Sensitivity
Ét synkroniseret bibliotek

En sletning kan nå andre enheder

  1. Slet i billeder

    Vælg det nøjagtige element, du har til hensigt at fjerne.

  2. iCloud-fotos

    Ændringer i fotobiblioteket synkroniseres gennem iCloud.

  3. Tilsluttede enheder

    Det samme billede kan også slettes der.

Kontroller nyligt slettede og separat gemte kopier, før du behandler fjernelse som fuldstændig.

Ét synkroniseret bibliotek på tværs af enheder

Apple siger, at hvis du sletter et billede eller en video på én enhed, fjernes det fra andre enheder, hvor du er logget ind med den samme Apple-konto, og iCloud Fotos er aktiveret. Det inkluderer ændringer foretaget fra Fotos på iCloud.com.

Nyligt slettede filer er også synkroniseret

Slettede elementer flyttes normalt til Nyligt slettede elementer i 30 dage. De kan gendannes i løbet af dette vindue eller slettes permanent tidligere. Hvis du fjerner et element permanent der, kan det ikke gendannes via Fotos.

Sletning af et foto er forskelligt fra sletning af en enhed.

Apple gør en vigtig forskel for folk, der sælger eller bytter en iPhone. Manuel sletning af et synkroniseret foto ændrer iCloud og forbundne biblioteker. Brug af Slet alt indhold og indstillinger fjerner personlige oplysninger fra den fysiske enhed uden at slette indholdet, der er gemt i iCloud.

Før en overdragelse

Sikkerhedskopier og overfør først. Gennemgå kun individuelle medier, hvis du vil ændre selve biblioteket, og slet derefter den gamle enhed ved hjælp af Apples dokumenterede arbejdsgang.

Downloadede og optimerede medier

En iPhone kan gemme en optimeret lokal version, mens originalen i fuld opløsning forbliver i iCloud. Det gør ikke sletning kun lokal. Fotos-bibliotekets tilstand er synkroniseret. Ligeledes kan en privatlivsscanner have brug for Fotos til at downloade et element, der kun er tilgængeligt i iCloud, før den klassificeres lokalt, men den fungerer stadig på et element, der administreres af Apple Fotos.

Delte biblioteker kræver opmærksomhed

I et iCloud-delt fotobibliotek kan deltagere fjerne medier, og ændringen påvirker andre deltagere. Apple bemærker, at kun den person, der oprindeligt tilføjede et element, kan slette eller gendanne det permanent fra Slettet for nylig, før 30-dagesvinduet udløber.

En tjekliste til mere sikker oprydning

  1. Bekræft, om iCloud Fotos er aktiveret.
  2. Bekræft sikkerhedskopier uden for det synkroniserede bibliotek, hvis elementerne er vigtige.
  3. Gennemgå alle valgte billeder eller videoer.
  4. Tjek en anden tilsluttet enhed efter sletning, hvis synkroniseringsstatus er usikker.
  5. Åbn "Senest slettet", før du betragter oprydningen som fuldført.

Kilder

Guidens indhold